Γιατί διαφήμιση στο Google Ads

Η διαφήμιση στο google Ads είναι ίσως το σημαντικότερο μέσο προώθησης, η διαφοροποίηση οφείλεται στο ότι προβάλλει την επιχείρησή σας σε πραγματικό χρόνο, ουσιαστικά τη στιγμή που ο χρήστης ψάχνει το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Η διαφήμιση στο Google ads έχει δυναμικό κόστος και ξεκάθαρους στόχους, όπως κλικ προς τον ιστότοπο σας ή κλήσεις στην επιχείρησή σας

Απόδοση διαφήμισης Google Ads

Η απόδοση της διαφήμισης εξαρτάται και από την ίδια την καμπάνια (στόχευση, δομή) αλλά και από την ιστοσελίδα (σωστά landing pages). Μπορούμε είτε να δημιουργήσουμε από την αρχή αποδοτικές καμπάνιες για την επιχείρησή σας, είτε να βελτιώσουμε τις δικές σας σε περίπτωση που υπάρχουν ήδη.

Κόστος - Budget

Το budget ώστε να προβληθεί η επιχείριση μας στην Google δεν είναι συγκεκριμένο και εξαρτάται από τον ανταγωνισμό, τη δομή και τη στόχευση. Μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας μπορούμε να πούμε πως η επιτυχία της καμπάνιας είναι το σύνολο των παραπάνω και όχι μόνο το budget.

Έλεγχος καμπάνιας

Άμεσα και χωρίς κόστος μπορούμε να ελέγξουμε την καμπάνια σας και να σας αναφέρουμε τα πιθανά προβλήματα και τον τρόπο που θα αυξήσετε την απόδοσή της. Καλέστε μας στο 211 8007017!

Με απλά λόγια: Τι είναι Google Ads (Adwords) και πως λειτουργεί η διαφήμιση.

Τι είναι το Google Ads (Adwords) Search network;

Κάθε αναζήτηση στο Google εμφανίζει μία σειρά αποτελεσμάτων,  συνήθως τα πρώτα αποτελέσματα αποτελούν προϊόν διαφημιστικής καμπάνιας, θα το καταλάβετε εύκολα καθώς υπάρχει ή ένδειξη Διαφ. δεξιά από κάθε διαφήμιση.

Διαφέρει από τις οργανικές κατατάξεις αναζήτησης και σας επιτρέπει να διαφημιστείτε ακριβώς στα άτομα που θέλετε να προσεγγίσετε.

 

Με ποιον τρόπο λειτουργεί το Google Ads (Adwords);

Επιλέγουμε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που σχετίζονται με την επιχείρησή σας, επίσης τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας και το ποσό που θα πρέπει να πληρώσετε για κάθε κλικ (CPC). Όταν οι πελάτες αναζητούν κάποιον από τους όρους αναζήτησής σας, οι διαφημίσεις σας αρχίζουν να προβάλλονται στο επάνω μέρος των αποτελεσμάτων.

 

Μόλις ο χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας μεταφέρεται απευθείας στο landing pare που έχει δηλωθεί στην διαφήμιση.

Μερικοί από τους λόγους που τόσες πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη τις διαφημίσης στο Google Ads (Adwords) για να προωθήσουν την επιχείρησή τους είναι οι εξής:

 

  • Πληρώνετε μόνο όταν επισκέπτονται συγκεκριμένα άτομα τον ιστότοπό σας.
    Το Google Ads (Adwords) βασίζεται στην απόδοση. Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.

 

  •  Ξοδεύετε όσο επιθυμείτε.
    Με το Google Ads (Adwords), ελέγχετε τι ξοδεύετε, δηλώνοντας ημερήσιο budget.

 

  • Δεν ρισκάρετε τίποτα εφόσον γνωρίζετε τι κάνετε.
    Δεν υπάρχει όρος ή δέσμευση ελάχιστων δαπανών. 

 

Είστε έτοιμοι να συζητήσουμε για την διαφήμιση στο Google Ads? We are ONIT!

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης απο την ομάδας μας, θα σας καλέσει το συντομότερο.