Συμβουλευτική SEO

Είμαστε μαζί σας για να βοηθήσουμε να ορίσετε τους στόχους SEO και να αναπτύξετε μια ρεαλιστική στρατηγική. Μπορεί να έχετε εσωτερικές ομάδες μάρκετινγκ που χρειάζονται υποστήριξη και καθοδήγηση ή μπορεί να χρειαστείτε να είμαστε εμείς η ομάδα SEO σας.

Onsite SEO

Αναλύουμε τη δομή του ιστότοπού σας, την εσωτερική αρχιτεκτονική και άλλα βασικά στοιχεία που σταθμίζονται στους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης, ώστε να παρέχονται προτάσεις για βελτιωμένη στόχευση των λέξεων-κλειδιών. Σας συμβουλεύουμε σχετικά με όλες τις πτυχές του SEO.

Λέξεις κλειδιά και έρευνα αγοράς

Συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά και στοχευμένη έρευνα αγοράς είναι οι παράγοντες που θα μας οδηγήσουν στη σωστή Search Engine Optimization στρατηγική. Συζητάμε μαζί σας μόνο συγκεκριμένους ρεαλιστικούς στόχους και όχι για ανέφικτα αποτελέσματα.

Ανάκτηση ποινών

Η ομάδα συμβούλων SEO έχει μεγάλη εμπειρία στον έλεγχο των συνδέσμων και στην επισκόπηση των backlink. Έχουμε βοηθήσει τους ιστότοπους να επανέλθουν από κυρώσεις της Google καθώς και μη αυτόματες ενέργειες από λάθη που έχουν κάνει στο παρελθόν.

Τεχνικός έλεγχος SEO

Λόγω της εμπειρίας βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, παρέχουμε ελέγχους οι οποίοι αναλύουν τον ιστότοπό σας για να διασφαλίσουν ότι οι μηχανές αναζήτησης είναι σε θέση να ανακαλύψουν, να ανιχνεύσουν και να ευρετηριάσουν τις ιστοσελίδες σας για μέγιστη προβολή.

Link Building

Το σημερινό link building περιλαμβάνει το μάρκετινγκ περιεχομένου, το PR & Outreach, ώστε να μπορεί να κάνει γνωστό στον κόσμο, το εμπορικό σήμα σας.

Έτοιμοι να μιλήσουμε για SEO?

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος SEO απο την ομάδας μας, θα σας καλέσει το συντομότερο.