Συμβουλευτικές υπηρεσίες e-Business

Μοιραζόμαστε τις γνώσεις και την εμπειρία μας.

Μην παίρνετε ρίσκο όταν πρόκειται για την επιλογή των σωστών εργαλείων και διαδικασιών για τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Είτε επιθυμείτε να χαράξουμε μια online στρατηγική go-to-market, να αναβαθμίσετε τις τρέχουσες λύσεις ή να βελτιώσετε τα έσοδα και την κερδοφορία, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες Onit. digital marketing office σας προσφέρουν μια ομάδα επαγγελματιών που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.
Με περισσότερα από 8 χρόνια στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και του Digital Marketing, διαθέτουμε την κατάλληλη εμπειρία ώστε μαζί να σχεδιάσουμε την στρατηγική αλλά και την υλοποίηση της κάθε ενέργειας. Ανεξάρτητα από το κοινό ή τον κλάδο που δραστηριοποιήστε, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στον περίπλοκο κόσμο του e Business.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες e-Business

Διαδρομή και υλοποίηση στρατηγικής

Μαζί θα αναλύσουμε τους στόχους και θα χαράξουμε την διαδρομή. Στόχος μας το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα απο την υλοποίηση της στρατηγικής που θα επιλέξουμε.

Επιλογή πλατφόρμας βάση αναγκών

Θα καταγράψουμε τις ανάγκες σας και βάση εμπειρίας, θα προτείνουμε την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που πληρεί τις συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Αξιολόγηση προσφοράς

Η σωστή επιλογή συνεργάτη παίζει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία ή αποτυχία του έργου, θα αξιολογήσουμε την προσφορά του και θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή του βάση των προδιαγραφών που θα θέσουμε.

Αξιολόγηση Ενεργειών Marketing

Αναλύουμε και αξιολογούμε τις ενέργειες digital marketing ώστε να σας βοήθησουμε στην εξοικονόμηση και διαμοιρασμό του budget βάση αποτελεσμάτων.

Εύρεση κατάλληλου προσωπικού

Αναλαμβάνουμε την εύρεση προσωπικού που καλύπτει τις ανάγκες σας, εκμεταλλευόμενοι την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο.

ONIT! Digital Marketing Office.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης από την ομάδα μας θα σας καλέσει το συντομότερο.