Τι είναι το TikTok

Το TikTok είναι μία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με εκατομμύρια αυτοδημιούργητα βίντεο. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μουσική και βίντεο σύντομης διαρκείας. Όπως στα περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έτσι και στο Tik Tok οι χρήστες μπορούν να κάνουν “like”, comment καθώς και share το περιεχόμενο. Πρόσφατα ήρθαν στην Ελλάδα και τα TikTok ads και γενικότερα η διαφήμιση στο TikTok.
Το TikTok είναι πλέον διαθέσιμο σε πάνω από 150 χώρες και 75 γλώσσες. Εγκαταστάθηκε 104 εκατομμύρια φορές στο App store στο πρώτο μισό του 2018. Οι λήψεις της εφαρμογής ξεπέρασαν αυτές των Facebook, YouTube και Instagram και έγινε η εφαρμογή του iOS με τις περισσότερες λήψεις παγκοσμίως για την συγκεκρινένη χρονική περίοδο. Στην ΟΝΙΤ! θεωρούμε το TikTok ένα σημαντικό εργαλείο δημιουργίας διαφημίσεων με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας των ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά και για την ενδυνάμωση του Brand.

TikTok ads Conversion Rate

Οι διαφήμιση στο TikTok θα φέρει χιλιάδες επισκέπτες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα του Brand, τα conversion δεν είναι ο βασικός στόχος των tiktok ads με αποτέλεσμα να είναι αρκετά μειωμένο σε σχέση με τα άλλα μέσα.

Γιατί διαφήμιση στο TikTok

Το TikTok όπως και όλες οι γνωστές social media πλατφόρμες, έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους ιδιοκτήτες on line επιχειρήσεων. Είναι ένας νέος τρόπος προσέλκυσης υποψηφίων πελατών εκτός απο τα γνωστά δίκτυα. Το κάθε Tik Tok ad μπορεί να αξιολογηθεί καθώς όλα τα δεδομένα υπάρχουν αποθηκευμένα στην πλατφόρμα και παράλληλα στο google analytics μέσω του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Κόστος Διαφήμισης TikTok

Οι πρώτες καμπάνιες που δημιουργήθηκαν για πελάτες μας στον κλάδο του Fashion και Homeware είχαν εντυπωσιακά χαμηλό κόστος.
Συγκεκριμένα την δεδομένη χρονική στιγμή το κόστος CPC είναι 0.002€ και το minimum budget στα 20€ την ημέρα.

TikTok για eshop

Στην ONIT! γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον στόχο. Με συγκεκριμένη στρατηγική και αρκετά χαμηλό για τα δεδομένα της αγοράς διαφημιστικό κόστος θα φέρουμε χιλιάδες επισκέπτες στο eshop σας.

Πότε να το χρησιμοποιήσετε

Το TikTok θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί με συγκεκριμένο τρόπο και μόνο αν εφαρμόζει στην επιχείρηση σας.

Έτοιμοι να μιλήσουμε για TikTok ads?

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος απο την ομάδας διαφημίσεων TikTok, θα σας καλέσει το συντομότερο.