Διαφήμιση στα Social Media

Διαφήμιση στα Social Media, ένα σημαντικό και αποτελεσματικό κανάλι με το οποίο μπορείτε να μετατρέψετε το κοινό σας σε ενεργούς πελάτες. Με το Social Media Marketing δημιουργούνται περισσότερα έσοδα με την προϋπόθεση πως οι επιχειρήσεις πρέπει να έχουν συγκεκριμένη στρατηγική για να επιτύχουν τα αποτελέσματα. Η προηγμένη στόχευση και η μαζική προσέγγιση είναι ίσως η πιο ελκυστική επιλογή για πολλές επιχειρήσεις.
Brand Awareness

Το συναρπαστικό και σχετικό περιεχόμενο θα προσελκύσει την προσοχή των δυνητικών πελατών και θα αυξήσει την προβολή του σήματος σας.

Website traffic

Το κοινωνικό περιεχόμενο μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Αυτό θα οδηγήσει σε αυξημένες μετατροπές και επίσης σε δυνητικούς πελάτες.

Cost effective

Το κόστος προβολής στα Social Media διαφέρει ανάλογα με τους στόχους. Αν επιλέξετε να επενδύσετε σε διαφημίσεις, μπορείτε να ξοδέψετε τόσο όσο σας επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας.

Social Media δημιουργία διαφημίσεων

Για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τα Assets που λειτουργούν καλύτερα στα social media, έχουμε μια ομάδα δημιουργών, σχεδιαστών και προγραμματιστών. Μπορούμε να δημιουργήσουμε απλές αλλά αποτελεσματικές διαφημίσεις βασισμένες σε κείμενο και εικόνα ή και δυναμικά διαφημιστικά κείμενα που βασίζονται σε ροές δεδομένων.
Social Media Marketing
Social Media Marketing

Διαχωρισμός κοινού

Η κατανόηση και ο διαχωρισμός του κοινού σας είναι το πρώτο βήμα για το σχεδιασμό μιας επιτυχούς καμπάνιας στα Social Media. Χρησιμοποιούμε ένα συνδυασμό δεδομένων για να εντοπίσουμε που είναι το πιο ενεργό κοινό σας, στη συνέχεια μπορούμε να τους στοχεύσουμε με τα δημιουργικά που ταιριάζουν στο προφίλ τους, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό να ανταποκριθούν.

Social Media on top

%

TV

%

On Line - Social Media

%

Εκτύπωση

Διαφήμιση στα Social Media και ανάλυση αποτελεσμάτων.

Διαθέτουμε μια πληθώρα αναφορών που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την απόδοση της κάθε καμπάνιας. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τις ορολογίες αλλά και την σημαντικότητα κάθε πληροφορίας.
Πηγαίνει υπέροχα η διαφήμιση σας? Δεν έχει σημασία, ο συνεχής έλεγχος είναι απαραίτητος για την βελτίωση της.
Social Media Marketing
Social Media Marketing
With over 40 custom built elements, LeadEngine is perfect for building your dream landing page website without any coding whatsoever.
Vanessa Gibbs Marketing Manager

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις διαφημίσεις στα Social Media?